Två höstbilder för DiZi

17.11.2010 kl. 13:30
Varsågod :)

Ups, håller detta på att bli en bildblogg? Nåja, må vara hänt om det går så. Är ju annars så eländes glömsk (läs: lat) att skriva.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Ååååh! NU blev jag glad! Hihi, det är inget alls dåligt om detta lutar mot bildbloggs-hållet, då du har så fina bilder! Alltså den andra bilden, är helt breathtaking, just så disigt höstig som det är när det är riktigt fem-före-vinter, med höstens mjuka kvar! Helt poetisk alltså! Den skulle man borda prova måla av, dET skulle vara en utmaning att(troligen omöjlig) att återskapa fiilisen i den :D Drar mitt hjärta till Föglö och barndomens sista dagar, på samma gång som den för tankarna framåt i framtidsvisioner. Alltså seriöst. Du kan mer än väl nischa dig på foton med denna talang! Och macron på löven-jessus sådana färger, att en så simpel bild får en att känna doften av de multnande löven, ja det betyder bara en sak. Den är lyckad :) Tack för denna fina överraskning! Jag njuuuter bara :D
dizi.ratata.fi19.11.10 kl. 11:30
Nå men bra om du blev glad :) Båda två är faktiskt bara snabba snaps med pocketkameran. Landskapet är från Replot som jag besökte av och an på arbetets vägnar. Vegetationen och klipporna/stenarna kommer inte riktigt till full rätta. Fantastisk natur där! Löven är från bakgården. Funderade en stund hur björklövet kan se så oskarpt ut då bakgrundslövet är skarpt. Men det beror alltså på att det var täckt av smältvatten. En lite märklig, kanske inte så lyckad effekt, men något för intresseklubben att anteckna :) Ska försöka få in bilder lite mer regelbundet.
19.11.10 12:58

Uttråkad tvåbarnsfar som i brist på större ambitioner ändå är rätt tillfreds.

Senaste kommentarer

07.04, 17:05Tack och hej av mickfinn.ratata.fi
07.04, 01:30Tack och hej av ponks.blogspot.com
07.04, 01:16Tack och hej av dizi.ratata.fi
12.02, 12:59Du befinner dig nu i hjärtat av ratata av dizi.ratata.fi